Bruidsfotografie

De mooiste dag van je leven verdient een fotoreportage. Je bruiloft is zo’n dag waar je nog regelmatig op terug wilt kijken. Je trekt een prachtige bruidsjurk of een mooi trouwpak aan, de kapper buigt zich over je kapsel, de bloemist zorgt voor een passend boeket, er rijdt een bijzondere trouwauto voor en dan… Dan begint de dag pas echt. Jullie dag. De dag waarop jullie ja zeggen tegen een leven samen. 

Onze trouwfotograaf

Jullie trouwdag verdient een bruidsreportage. Aangezien wij Mooiste Momenten Fotografie zijn, fotograferen wij uiteraard ook jullie trouwdag! Maak kennis met Jasmijn, onze trouwfotograaf.Door haar ontwapenende persoonlijkheid voel je je snel op je gemak, waardoor jullie relaxt en spontaan op de foto’s staan.

 

“Mijn naam is Jasmijn en binnen Mooiste Momenten Fotografie specialiseer ik mij in bruidsfotografie. Als jonge en enthousiaste fotografe vertaal ik het verhaal van jullie trouwdag op een spontane manier in frisse beelden. Met veel plezier en enthousiasme leg ik jullie liefde vast.

 

In de zomer van 2017 fotografeerde ik mijn eerste bruiloft. Sindsdien hoorde ik al vele malen het ja-woord en wat ben ik daar gek op! De dag begint vaak vol spanning: het bruidspaar maakt zich klaar en de stilte voor de storm hangt in de ruimte. Vanaf het jawoord slaat de stemming vaak om. Er is opluchting, ontspanning, vreugde. Niet alleen bij het bruidspaar zelf, maar ook bij de gasten! Geweldig om al die emoties op beeld vast te mogen leggen.”

 

Nieuwsgierig naar meer foto’s van Jasmijn? Hier vind je haar portfolio.

Onze werkwijze

Vraag je informatie op, dan volgt er onder andere een prijsindicatie per mail. Daarna volgt een kennismakingsgesprek met Jasmijn.

 

“Het kennismakingsgesprek doen we bij jullie thuis. Gewoon, lekker op de plek die voor jullie vertrouwd is. Daar zijn jullie helemaal jezelf en kan ik een goed beeld van jullie krijgen. Dat is belangrijk voor mij als fotograaf. Ik hoor graag wat jullie plannen zijn en denk mee voor de invulling van de fotografie op de bruiloft.”

 

Op de bruiloft zul je amper merken dat Jasmijn er is. Jullie kunnen ongestoord genieten, van elkaar en van jullie dag. Ondertussen legt Jasmijn bijna onmerkbaar de Mooiste Momenten van de bruiloft vast. Wil je mooie trouwfoto’s, maar heb je een hekel aan poseren? Dan ben je bij Jasmijn aan het juiste adres. Als bruidsfotograaf zoekt zij naar spontaniteit. Bij voorkeur geen geposeerde trouwfoto’s, maar leuke, spontane plaatjes waarbij ze hét moment probeert te vangen. Jullie liefde en de manier waarop jullie met elkaar omgaan, zie je terug in haar foto’s. 

 

“O ja, ik ben ook gek op reizen! Dus trouwen jullie in buitenland? Ik hoor graag jullie plannen en denk met jullie mee over de mogelijkheden om jullie bruiloft vast te leggen in het buitenland!”

 

Na de bruiloft maakt Jasmijn een selectie van de foto’s en bewerkt deze in haar stijl. Het bruidspaar krijgt de foto’s digitaal aangeleverd. 

Waarom kiezen voor een trouwreportage van Mooiste Momenten Fotografie?

·     Spontane foto’s in een eigen stijl

·     Een enthousiaste, jonge fotografe

·     Altijd een kennismakingsgesprek, gewoon bij jou thuis

·     Bij boeking 50% korting op een love couple shoot vooraf

·     We doen wat bij jullie past, jullie kunnen ontspannen

·     Je ontvangt een herinnering voor het leven

·     Een back-upfotograaf is in de meeste gevallen beschikbaar

·     Foto’s worden digitaal aangeleverd

·     Dit alles voor een aantrekkelijke prijs! 

Onze prijs

Bij Mooiste Momenten Fotografie boek je een trouwreportage tegen een aantrekkelijke prijs. 

 

Je boekt al een trouwreportage vanaf € 500,-. Voor dit bedrag komt Jasmijn vier uur lang fotograferen. Extra uren zijn bij te boeken voor een vast bedrag per uur. Reiskosten worden apart in rekening gebracht.

 

Wij werken met een all-in-tarief. Na de bruiloft ontvangen jullie een ruime selectie van de digitale foto's, zonder watermerk en in hoge resolutie.

 

Trouwreportage geboekt? Dan ontvang je 50% korting op een love couple shoot. Zo kunnen jullie vast wennen aan de camera en aan de werkwijze van Jasmijn! 

Interesse?

“Ik kan niet wachten om jullie bruiloft vast te leggen. Wil je kennismaken of wil je meer informatie? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Ik zie jullie snel!”

 

Stuur een berichtje via onze contactpaginamail naar Mooiste Momenten Fotografie of bel/app Jasmijn op 06-34987466.