Drukwerk

Hoe leuk is het om je net nieuwe foto's direct aan de muur te hangen? Of geef jij liever iemand een speciaal kaartje met een leuke foto er op? Naast het fotograferen leveren wij nu ook drukwerk.

We drukken van alles. Naast een persoonlijk kaartje kun je ook een mooie foto op plexiglas, canvas, fotopapier of op hout laten drukken. Bedenk het maar en wij maken het voor je. Ook kunnen we al je mooiste momenten vastleggen in een album, zoals het eerste jaar van je kindje, je vakantie of een geboortereportage. Naast onze foto's is het mogelijk om gebruik te maken van zelfgemaakte foto's of teksten. Daarnaast kunnen wij ook ander dingen drukken en ontwerpen.

Gepersonaliseerd drukwerk kan niet geruild of geretourneerd worden.

 

De prints kunnen ook met foto's gemaakt met een telefoon worden gedrukt. 

Fotoalbum

Heb je een shoot bij ons gedaan en wil je deze momenten tastbaar maken? Hebben jullie meerdere shoots gedaan of alle foto's van afgelopen jaar opgespaard? Laat ons een uniek album maken en kies uit diverse mogelijkheden, zoals een linnenkaft, fotocover, leuke vragen of bijzondere teksten. Jij levert de foto's, wij leveren een uniek ontwerp.

Fotoprint

Je mooiste momenten verdienen een plekje aan de muur! Of het nou op canvas, hout of plexiglas is, wij zorgen voor een uniek beeld aan jouw muur. We bieden een breed aanbod in drukwerk, dus kies wat bij jou past en wij gaan aan de slag. Elk werk van ons is uniek en handgemaakt en we zijn ook nog eens goedkoper dan de winkel om de hoek.

Fotokaartjes

Onlangs een shoot gedaan met een vriendin? Met deze kaartjes verras je haar op een unieke manier! Ook een bijzondere aankondiging, verjaardag of andere gelegenheid vertel je met deze kaartjes.


Vragen? Stel ze hier!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.