Drukwerk

Is het niet super leuk als je na het ontvangen van je net nieuwe foto's ze gelijk aan de muur kunt hangen? Of geef jij liever iemand een speciaal kaartje met een leuke foto er op? Naast het fotograferen leveren wij nu ook drukwerk!

We drukken van alles. Naast een persoonlijk kaartje kan je ook een mooie foto op plexiglas, canvas, fotopapier, of op hout laten drukken, bedenkt het maar en wij maken het voor je. Ook kunnen we al je mooiste momenten vast leggen in een boek. Het eerste jaar van je kindje, de vakantie of je geboorte reportage. Ook is het mogelijk om  gebruik te maken van eigen gemaakte foto's of teksten en naast foto's kunnen wij ook ander dingen drukken en ontwerpen.

De prints kunnen ook met telefoon gemaakte foto's worden gedrukt.

Foto album

Heeft u een prachtige shoot bij ons gedaan en wilt u deze momenten tastbaar maken? Of heeft u meerdere shoots gedaan of alle foto's van afgelopen jaar opgespaard? Laat ons een uniek album maken met diverse mogelijkheden zoals linnenkaft, foto cover, leuke vragen of bijzondere teksten. U levert de foto's wij leveren een uniek ontwerp.

Foto print

Je mooiste momenten verdienen een plekje op de muur! Of dit nou op canvas, hout of plexiglas is, Mooiste momenten zorgt voor een uniek beeld aan uw muur. We bieden een breed aanbod in drukwerk dus kies wat bij u past en wij gaan aan de slag. Naast dat elk werk van ons uniek en handgemaakt is zijn wij ook nog eens goedkoper dan de winkel om de hoek.

Foto kaartjes

Onlangs een shoot gedaan met een vriendin? Met deze kaartje's kun je haar op een unieke manier verassen! Ook een bijzondere aankondiging, verjaardag of andere gelegenheid kun je vertellen doormiddel van deze kaartje's.


Vragen? Stel ze hier!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.