Fotografen & Locaties

Emily

Ik ben Emily (23), geboren in Nunspeet en daar nog steeds woonachtig. Ruim 6 jaar geleden begon ik met fotograferen. Ik kocht mijn eerste camera en op ieder vrij moment oefende ik om beter te worden. Mooiste Momenten fotografie is een echt team. We helpen elkaar waar nodig en kunnen op elkaar rekenen bij bijvoorbeeld ziekte. Ik doe al ruim 4 jaar geboortefotografie en heb inmiddels meer dan 80 geboortes vast mogen leggen. Ook in de geboortefotografie kan ik terugvallen op mijn collega's. Met veel plezier maak ik foto's, de sfeer is vaak leuk en gezellig. Soms kan mijn werk ook zwaar en verdrietig zijn, maar juist op die momenten is het wel heel dankbaar werk. Om die reden fotografeer ik nu ook als vrijwilliger voor de Stichting Still. Ik werk op 1 a 2 dagen door de weeks en in het weekenden. In de zomerperiode fotografeer ik ook 2 avonden per week. Wilt u meer informatie over de fotoshoots? Stuur ons gerust een berichtje! Zie ik u binnenkort voor mijn camera? Ik heb er zin in!

 

Nunspeet: Waskolk (Natuurgebied/bosgebied) 

Nunspeet: Weide gebied (Boerenweilanden +€2.50 extra reiskosten)

Hulshorst: Zandverstuiving (zandvlakte)

Doornspijk: Zandverstuiving (zandvlakte) (+€2.50 extra reiskosten)

Nunspeet – Elspeet:  Stakenberg (speelweide/heide) (+€3.50 extra reiskosten)

 

Bekijk hier mijn portfolioJasmijn

Ik ben Jasmijn, 20 jaar jong en woonachtig in Zwolle. 

In passie voor fotografie begon ruim zes jaar geleden. In het begin hobbymatig, maar ik mag nu al meer dan twee jaar in het te gekke team van Mooiste Momenten werkzaam zijn. Het fotograferen doe ik naast mijn fulltime baan als acteur. Binnen het fotografie vak mag ik mijzelf officieel bruidsfotograaf noemen, maar vind ik het daarnaast ook erg leuk om gezinnen of dieren voor mijn lens te hebben staan. Doe gerust een berichtje voor meer informatie en wie weet tot snel!

 

Zwolle: Engelse werk & Zandhoven

Hattem: Zwolse bos & Hattem centrum

 

Bekijk hier mijn portfolioRianne

Mijn naam is Rianne, ik ben 27 jaar en woon in Zeewolde. Naast mijn werk in de zorg ben ik sinds kort werkzaam als fotografe voor Mooiste Momenten Fotografie.

Twee jaar geleden kreeg ik een camera voor mijn verjaardag. Ik ben toen veel gaan oefenen, zowel in de natuur als met mijn dochter. Helaas kon ik deze foto’s nooit echt delen met iemand. Juist daarom vind ik het zo leuk dat ik van mijn hobby nu mijn werk heb kunnen maken. De foto’s die ik maak, deel ik nu met de klant en dat maakt voor mij het plaatje compleet. Wie weet tot snel, voor de camera natuurlijk!

 

Zeewolde: Strand

Zeewolde: Bos

Harderwijk: Zandverstuiving

 

Bekijk hier mijn portfolioGaby

 Hallo! 

Ik ben Gaby, ik ben 32 jaar en naast mijn vaste werk in de zorg is fotograferen mijn grote hobby. Door het vastleggen van herinneringen kan ik mensen blij maken, en dat maakt mij gelukkig! Ik fotografeer vooral in Ermelo en omstreken. Wie weet zie ik jullie een keer voor mijn camera!

 

Ik fotografeer op de volgende locaties:

Ermelo: Ermelose hei, Indianenbos, Schaapskooi en in het bos van Ermelo.

 

Bekijk hier mijn portfolio
Berdina

Hallo,

Ik ben Berdina, ik ben 29 jaar en woon in Dronten. De liefde voor fotograferen zat er altijd al in, maar na de komst van de kids werd deze passie alleen maar meer. Ik werk vanaf 1 januari volledig als fotografe bij mooiste momenten fotografie. Dit is een droom die uitkomt, mede omdat ik het fotograferen vooral veel aanhuis ga doen dit is in Dronten. Denk hierbij aan geposeerd new born, sittershoot, cakesmash en de zwangere vrouw op het mooist vast leggen. Hier zal ik ook cursussen voor gaan volgen.

Maar er is altijd meer mogelijk, heeft u vragen stel ze gerust en we bespreken samen de mogelijkheden. Maar sta graag start klaar om een geboorte vast leggen, het nieuwe leven zo prachtig en puur. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel ! 

 

Studio aan huis in Dronten gevestigd

Dronten: Wisentbos

Dronten: Speeleiland

 

Bekijk hier mijn portfolio

 Desiree

Hi! Ik ben Desiree, 33 jaar jong en woon in Harderwijk.

Het team van Mooiste Momenten Fotografie versterken is voor mij een geweldige kans om mezelf als fotografe verder te ontwikkelen. Hierin kan ik namelijk nog zoveel meer leren! Foto's maakte ik altijd al, eerst met een simpele camera en later met mijn telefoon.

Een jaar geleden kreeg ik een spiegelreflexcamera. Sindsdien ben ik helemaal verkocht!

Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met mooie foto's.

Het cliché is waar: een foto zegt écht meer dan duizend woorden. Durf jij voor mijn camera te staan? Stuur mij een berichtje en wie weet tot snel.

 

Harderwijk: Houtwal, Strandeiland, Vismarkt & Speelbos

Ermelo: Hei

Hierden: Kasteel Essenburg

Amersfoort: De Koppelpoort & De Nieuwe Stad


Bekijk hier mijn portfolioDirkje

Mijn naam is Dirkje van den Berg uit Oldebroek. Ben de oudste van het stel, 51 jaar jong! Ik fotografeer zo’n jaar of vier en heb alles zelf (aan)geleerd dmv internet, youtube en boeken. Het leukst om te fotograferen vind ik portret, stelletjes, zwangerschap. En natuurlijk de kinderen, zo mooi om hun vaak onbevangen karakter. Wat zeker op mijn verlanglijst staat zijn bevallingen, lifestyle Newborn en geposeerd Newborn. Hier heb ik een workshop in gevolgd maar er is nog veel te leren. In de toekomst hoop ik dat allemaal te kunnen aanbieden. Vind het dan ook een prachtige kans om in dit gezellige team te komen werken. Iedere foto verteld een prachtig verhaal, dat wil ik laten zien in mijn foto’s. Tot ziens voor mijn camera, liefs Dirkje

 

- Doornspijk: Zandverstuiving Doornspijk (zand-bos) 

- Oldebroek: Oldebroeker bos 

- 'T Loo: Landgoed 't Loo 

- Elburg stad 

- 'T Harde: Rondom A. Vogel tuinen 

 

Bekijk hier mijn portfolioRosanne

Ik ben Rosanne, 29 jaar en woonachtig in Ruinerwold. Fotograferen is een grote passie van mij. Het legt waardevolle momenten vast waar je altijd een bepaald gevoel bij hebt. Zelfs bij het terug kijken van de foto’s. Mooie, gevoelige of plezierige momenten, waardevol is het altijd. Daarom vind ik dit vak zo leuk! Het meest fotografeer ik stelletjes, zwangerschappen en groepen/families (max.5).

Waar ik druk mee in de leer ben is geboortefotografie en kraamreportages. Hoe mooi en uniek is dit, om dit vast te mogen leggen. Maar.. álle shoots vind ik zeker leuk om te doen! Stuur gerust een bericht voor de mogelijkheden en hopelijk tot snel! Ik kijk er naar uit! Liefs, Rosanne

 

- Meppel: Wilhelminapark

- Havelte: Holtingerveld

- Ruinen: Schaapskooi

- Staphorst: De Zwarte Dennen (+ extra reiskosten)

Bekijk hier mijn portfolioHeeft u een andere locatie in gedachten? Mail of bel ons en we bespreken samen de mogelijkheden!

Social media

Voorwaarden

Contactgegevens


Plaats: Nunspeet

Telefoonnummer: 0682680522

Email: info@mooistemomentenfotografie.nl