Fotografen & Locaties

Emily

Ik ben Emily (23), geboren in Nunspeet en daar nog steeds woonachtig. Ruim 5 jaar geleden begon ik met fotograferen. Ik kocht mijn eerste camera en op ieder vrij moment oefende ik om beter te worden. Steeds vaker werd ik gevraagd om te fotograferen, zo startte ik met Fotografie Emily. Het werd drukker, door alle boekingen raakte mijn agenda raakte steeds voller en zo begon ik, samen met 2 andere fotografes, Mooiste Momenten Fotografie. 

We zijn echt een team. We helpen elkaar waar nodig en kunnen op elkaar rekenen bij bijvoorbeeld ziekte. Ik doe al ruim 2 jaar geboortefotografie en heb inmiddels meer dan 60 geboortes vast mogen leggen. Ook in de geboortefotografie kan ik terugvallen op mijn collega's. Met veel plezier maak ik foto's, de sfeer is vaak leuk en gezellig. Soms kan mijn werk ook zwaar en verdrietig zijn, maar juist op die momenten is het wel heel dankbaar werk. Om die reden fotografeer ik nu ook als vrijwilliger voor de Stichting Still. 

Ik werk op alle dagen in de week en ben op verschillende dagdelen beschikbaar. In de zomerperiode fotografeer ik ook 2 avonden per week.

Wilt u meer informatie over de fotoshoots? Stuur ons gerust een berichtje! Zie ik u binnenkort voor mijn camera? Ik heb er zin in!

 

Nunspeet: Waskolk

Hulshorst: Zandverstuiving

Doornspijk: Zandverstuiving


Bekijk hier mijn portfolioJasmijn

Ik ben Jasmijn, 19 jaar jong en woonachtig in Zwolle. Zo'n zes jaar geleden mocht ik de spiegelreflexcamera van een vriend lenen. Ik was er helemaal weg van! Ik ben gaan sparen voor een eigen camera en het fotograferen stond een tijdje op een laag pitje. Een jaar geleden werd ik getipt dat Mooiste Momenten Fotografie nieuwe fotografen zocht. Ik besloot een kans te wagen en hier ben ik dan!

Het fotograferen doe ik naast mijn opleiding, artiest theater, waarbij ik nu mijn examenjaar inga. Ik ben mij aan het verdiepen in bruidsfotografie en paardenfotografie. Daarnaast doe ik bijna alles wat wij aan reportages aanbieden. Ik ben blij om te kunnen werken in dit te gekke team! Doe gerust een berichtje voor meer informatie en wie weet tot snel!

 

Zwolle: Engelse werk, Wijthmerplas, Zandhoven & Westerveldse bos

Hattem: Zwolse bos & Leemkuilen

Heerde: Heerderstrand

 

Bekijk hier mijn portfolioRianne

Mijn naam is Rianne, ik ben 27 jaar en woon in Zeewolde. Naast mijn werk in de zorg ben ik sinds kort werkzaam als fotografe voor Mooiste Momenten Fotografie.

Twee jaar geleden kreeg ik een camera voor mijn verjaardag. Ik ben toen veel gaan oefenen, zowel in de natuur als met mijn dochter. Helaas kon ik deze foto’s nooit echt delen met iemand. Juist daarom vind ik het zo leuk dat ik van mijn hobby nu mijn werk heb kunnen maken. De foto’s die ik maak, deel ik nu met de klant en dat maakt voor mij het plaatje compleet. Wie weet tot snel, voor de camera natuurlijk!

 

Zeewolde: Strand

Zeewolde: Bos

Harderwijk: Zandverstuiving

 

Bekijk hier mijn portfolioGaby

Hallo! 

Ik ben Gaby, ik ben 31 jaar en naast mijn vaste werk is fotograferen mijn grote hobby.

Door het vastleggen van herinneringen kan ik mensen blij maken, en dat maakt mij gelukkig! Ik fotografeer vooral in Ermelo en omstreken. Wie weet zie ik jullie een keer voor mijn camera!

 

Ermelo: Ermelose hei, Indianenbos, Schaapskooi

 

Bekijk hier mijn portfolio
Berdina

Hallo,

Ik ben Berdina, ik ben 29 jaar en woon in Dronten. De liefde voor fotograferen zat er altijd al in, maar na de komst van de kids werd deze passie alleen maar meer. Ik werk in de zorg en daarnaast mag ik me nu aansluiten bij Mooiste Momenten Fotografie, een kans die ik natuurlijk niet kon laten liggen. Het is een leuke ontdekkingstocht om te ervaren welke reportages het beste bij mij passen. Zo ga ik me meer verdiepen in geboortefotografie, het vastleggen van nieuw leven. Dat is een uitdaging waar ik enorm veel zin in heb! Mijn komst naar Mooiste Momenten Fotografie betekent voor Mooiste Momenten Fotografie een uitbreiding van de regio, dus ook de omgeving Dronten kan nu bij ons terecht. Ik hoop mooie plekjes in de omgeving te gaan ontdekken en hoe leuk zou dat zijn met u voor mijn lens? Wie weet tot snel!

 

Dronten: Wisentbos

Dronten: SpeeleilandDesiree

Hi! Ik ben Desiree, 33 jaar jong en woon in Harderwijk.

Het team van Mooiste Momenten Fotografie versterken is voor mij een geweldige kans om mezelf als fotografe verder te ontwikkelen. Hierin kan ik namelijk nog zoveel meer leren! Foto's maakte ik altijd al, eerst met een simpele camera en later met mijn telefoon.

Een jaar geleden kreeg ik een spiegelreflexcamera. Sindsdien ben ik helemaal verkocht!

Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met mooie foto's.

Het cliché is waar: een foto zegt écht meer dan duizend woorden. Durf jij voor mijn camera te staan? Stuur mij een berichtje en wie weet tot snel.

 

Harderwijk: Houtwal, Strandeiland, Vismarkt & Speelbos

Ermelo: Hei

Hierden: Kasteel Essenburg

Amersfoort: De Koppelpoort & De Nieuwe StadHeeft u een andere locatie in gedachten? Mail of bel ons en we bespreken samen de mogelijkheden!

Social media

Voorwaarden

Contactgegevens


Plaats: Nunspeet

Telefoonnummer: 0682680522

Email: info@mooistemomentenfotografie.nl