Wie is het gezicht achter Mooiste Momenten?

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina. Ik hoop dat je geniet van de foto's in mijn portfolio en een goede indruk krijgt van wat ik voor jou kan betekenen. Ik ben Denise Wit, fotograaf in Almere en omstreken.

 

Geboren in Amsterdam woon ik inmiddels al bijna mijn hele leven in Almere. Ik woon samen met mijn man, ons zoontje geboren in maart 2018 en mijn harige poezenkindje Harry. Naast fotografie houd ik van koffie, eten, reizen, gezelligheid, klussen en knutselen. 

 

In 2013 startte ik met fotograferen. Creatieve dingen doen, zoals fotograferen, helpt mij te ontspannen en geeft mij energie. Ik begon met een compactcamera en niet veel later kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en werd lid van een plaatselijke fotoclub, waar ik nog steeds lid van ben. Daar deed ik veel kennis op en door daarnaast diverse workshops en cursussen te volgen heb ik mij ontwikkeld tot de fotograaf die ik nu ben.

 

Toen ik net startte met fotografie, fotografeerde ik veelal dieren, natuur, architectuur en evenementen. De laatste jaren ben ik mij meer gaan richten op portretten. Mensen vroegen me daar steeds vaker voor.

 

Mijn passie voor het fotograferen van zwangerschap, newborn, cakesmash en kinderen ontstond na de geboorte van mijn zoontje in 2018. Niet omdat ik zelf toen prachtige foto's heb laten maken, want dat heb ik dus niet... Ik dacht dat een eerste kindje vaak laat komt en ik dus wel over de 40 weken heen zou gaan. Dat betekende dat ik nog alle tijd had om een zwangershapsshoot en newbornshoot te regelen in mijn verlof. Niet dus! Ons zoontje werd 6 weken te vroeg geboren. Na zijn geboorte moest hij nog een paar weken in het ziekenhuis blijven. Door alle hectiek in die periode heb ik geen newbornshoot geboekt bij een fotograaf en mijn hoofd stond er ook niet naar om zelf mooie foto's te maken met mijn camera. Tot op heden vind ik dat nog steeds heel jammer. Voor mij is het belang van dit soort foto's inmiddels meer dan duidelijk en dus groeide zo mijn interesse in deze specialisaties.

 

Genoeg gekletst. Zet ik jou of je kindje binnenkort op de foto?

Bekijk hier mijn portfolio

Wil je mij helpen aan een mooie portfolio?

Als fotograaf wil ik natuurlijk niets liever dan een prachtig portfolio laten zien. En jij kunt me daar bij helpen. Heb jij zin in een toffe shoot en gun je mij portfoliomateriaal?

 

Ik zoek de volgende samenstellingen:

*Cakesmash aan huis

* Vriendinnen

* Dieren

*Portret

*Zwangerschap

*Familie (1huishouden)

* Lifestyle Newborn

 

Ik vraag een vergoeding van €25,- incl. 10 foto's naar keuze. Dit is excl. reiskosten & weekendtoeslag. 

 

Weekendtoeslag = €10,-

Reiskosten = €0.35 per kilometer

Aanmeldingsformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.