Wie is het gezicht achter Mooiste Momenten?

Welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn pagina! Ik zal mezelf even kort voorstellen.

Mijn naam is Iris, 35 jaar, getrouwd en moeder van twee boefjes: Mike, een puber van 13, en Loïs, een peuterpuber van 2. 

 

Fotograferen is mijn hobby sinds 2017. In 2019 ben ik gestart met het fotograferen van en voor klanten.

 

Mijn passie ligt vooral bij alles wat met kleine kinderen te maken heeft: van zwangerschap tot newborn, van cakesmash tot peuters. Maar ook gezinsshoots of lovecouples fotografeer ik met alle plezier.

 

Ook kun je bij mij terecht voor het fotograferen van een verjaardag, geboorte of andere bijzondere gelegenheid waarbij je graag een herinnering wilt laten vastleggen.

 

Het fotograferen van kleine kinderen vraagt om heel veel passie, geduld en kunde. Hiervoor volg ik dan ook regelmatig bijscholingen. Bij mij is veel bespreekbaar. Samen proberen we tot een mooi resultaat te komen. Fotografie is immers iets heel bijzonders. Het is het vastleggen van die speciale momenten in het leven. De dingen die je doen beseffen dat de tijd zo hard gaat en dat je moet genieten van elke seconde. Ik hoop jullie te zien voor mijn lens en mijn passie met jullie te kunnen delen.

 

Liefs,

Iris

Bekijk hier mijn portfolio

Wil je mij helpen aan een mooie portfolio?

Als fotograaf wil ik natuurlijk niets liever dan een prachtig portfolio laten zien. En jij kunt me daar bij helpen. Heb jij zin in een toffe shoot en gun je mij portfoliomateriaal?

 

Ik zoek de volgende samenstellingen:

*Zwangere 28 à 36 weken

*Vriend(inn)en

*Lifestyle newborn aan huis

*Cakesmash aan huis

*Gezin (1 huishouden)

 

Ik vraag een vergoeding van €25,- incl. 10 foto's naar keuze. Dit is excl. reiskosten & weekendtoeslag. 

 

Weekendtoeslag = €10,-

Reiskosten = €0.35 per kilometer

Aanmeldformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.