Fotografie

Mooiste Momenten Fotografie legt jouw bijzondere momenten vast op foto en video. Ons team bestaat uit tien foto- en videograven. Samen bieden wij jou een totaalpakket aan mogelijkheden: van portret- tot groepsfotografie en van zwangerschaps- tot newbornshoots. Bekijk hier alle mogelijkheden of boek gelijk een afspraak!

Geboortefotografie

De geboorte van je kindje is een van de intiemste momenten van het leven. Je werkt hard om jouw kindje in je armen te sluiten. Als vrouw maak je kennis met de oerkracht van je lijf. Wij vangen met onze lens jouw kracht en jullie liefde voor elkaar en voor jullie kindje. Je boekt een geboortereportage vanaf €375,-

Bruidsfotografie

De mooiste dag van je leven verdient een fotoreportage. Je bruiloft is zo’n dag waar je nog regelmatig op terug wilt kijken en wat is er mooier dan terugkijken met toffe foto's? Aangezien wij Mooiste Momenten Fotografie zijn, fotograferen wij uiteraard ook jullie trouwdag! 

 


Naast geboorte- en bruidsfotografie bieden wij ook veel leuke andere reportages aan. Klik op de foto's hier onder voor meer informatie. 

 

Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl en dat maakt ons team zo uniek.

Bekijk hier voor ook onze portfolio's.