Geboortefotografie

De geboorte van je kindje is een van de intiemste momenten van het leven. Je werkt hard om jouw kindje in je armen te sluiten. Als vrouw maak je kennis met de oerkracht van je lijf. Wij vangen met onze lens jouw kracht en jullie liefde voor elkaar en voor jullie kindje. 

 

En dan is daar jullie kindje. De eerste kennismaking is onvergetelijk: een warm lijfje in je armen, oogjes die je voor de allereerste keer aankijken. Het kindje dat je al kent, maar nu voor het eerst ziet. Jullie maken in alle rust kennis met elkaar, wij leggen jullie emoties vast. Het doorknippen van de navelstreng, het weegmoment, het aankleden: bijzondere momenten die vastgelegd worden. 

 

Onze fotograaf is op de achtergrond aanwezig, maar zorgt dat alles in beeld komt. Het resultaat is een prachtige, respectvolle reportage, waarin je de emotionele reis ziet die jullie aflegden om dit prachtige wonder vast te houden.

 

Emily & Berdina

 

Pakket 1 = Geboortereportage

Wat is er mooier dan de geboorte van je kindje vast te laten leggen op een prachtige, respectvolle manier? Je bent bij ons aan het juiste adres. Jij hoeft je geen zorgen te maken of er wel foto’s worden gemaakt van jullie kleine prins of prinses. Alles wordt door ons vastgelegd op de manier zoals jullie dat wensen. Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek en spreken we jullie wensen door. Richting de bevalling houden we contact. Zodra het begint, zijn wij op tijd bij jullie en leggen we deze bijzondere momenten prachtig vast. Daarbij houden we rekening met de wensen die jullie aangegeven hebben. De foto’s van de bevalling, de voorbereiding op de geboorte van jullie kindje, de eerste ontmoeting, het weegmoment en nog veel meer mooie momenten worden door ons vastgelegd. Zodra wij na de bevalling weer thuis zijn, sturen we zo snel mogelijk al wat foto’s naar je toe.

 

Geboortereportage: voor, tijdens en na de bevalling  €450,-


Pakket 2 = Bijzondere momenten reportage

De eerste ontmoeting, voor het eerst in de armen van papa en mama, het weegmoment, de onderzoeken, de ontmoeting met eventuele broertjes en zusjes en een mooie foto met opa en oma of een prachtige foto voor op het geboortekaartje. Wij leggen deze bijzondere momenten graag voor jullie vast. Eén van ons komt voor de bevalling bij jullie op gesprek om jullie wensen door te spreken. Zodra de bevalling is begonnen horen wij dit graag, om onze beschikbaarheid te garanderen. Wanneer je op 8 á 9 centimeter ontsluiting zit, zullen wij jullie kant op komen. Wij zijn niet aanwezig tijdens de bevalling, maar stappen binnen zodra de kleine geboren is. Als alle foto's zijn gemaakt, zullen wij vanuit huis zo snel mogelijk de eerste foto's toesturen.

 

Bijzondere momenten: direct na de bevalling                             €375,-

Waarom kiezen voor een geboortefotograaf van Mooiste Momenten Fotografie?

* Jullie focussen 100% op de bevalling.

* Wij brengen de bevalling respectvol in beeld.

* Loopt het onverwacht anders? Wij zorgen voor de foto’s.

* Jullie genieten optimaal van het kleine wonder.

* Je ontvangt een herinnering voor het leven.

* Altijd een intakegesprek, dus kennismaken vóór de bevalling.

* Altijd een back-up fotograaf beschikbaar.

* Foto’s digitaal aangeleverd via WeTransfer.

* Dit alles voor een aantrekkelijke prijs!

Bekijk onze speciale geboortepagina