Geboortefotografie

De geboorte van je kindje is een van de intiemste momenten van het leven. Je werkt hard om jouw kindje in je armen te sluiten. Als vrouw maak je kennis met de oerkracht van je lijf. Ik vang met mijn lens jouw kracht en jullie liefde voor elkaar en voor jullie kindje. 

 

En dan is daar jullie kindje. De eerste kennismaking is onvergetelijk: het warme lijfje in je armen, oogjes die je voor de allereerste keer aankijken. Het kindje dat je al kent, maar nu voor het eerst ziet. Jullie maken in alle rust kennis met elkaar, ik leg jullie emoties vast. Het doorknippen van de navelstreng, het weegmoment, het aankleden: bijzondere momenten die vastgelegd worden. 

 

Als fotograaf ben ik op de achtergrond aanwezig, maar zorg dat alles in beeld komt. Het resultaat is een prachtige, respectvolle reportage, waarin je de emotionele reis ziet die jullie aflegden om dit prachtige wonder vast te houden.

Pakket 1 = Geboortereportage

Wat is er mooier dan de geboorte van je kindje vast te laten leggen op een prachtige, respectvolle manier? Je bent bij mij aan het juiste adres. Jij hoeft je geen zorgen te maken of er wel foto’s worden gemaakt van jullie kleine prins of prinses. Alles wordt door mij vastgelegd op de manier zoals jullie dat wensen.

 

Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek en spreken we jullie wensen door. Richting de bevalling houden we contact. Zodra het begint, zal ik op tijd bij jullie zijn en leg ik deze bijzondere momenten prachtig vast. Daarbij houd ik rekening met de wensen die jullie aangegeven hebben.

 

De foto’s van de bevalling, de voorbereiding op de geboorte van jullie kindje, de eerste ontmoeting, het weegmoment en nog veel meer mooie momenten worden door mij vastgelegd. Zodra ik na de bevalling weer thuis ben, stuur ik zo snel mogelijk al wat foto’s naar je toe.

 

Geboortereportage: voor, tijdens en na de bevalling €450,-

Pakket 2 = Bijzondere momenten reportage

De eerste ontmoeting, voor het eerst in de armen van papa en mama, het weegmoment, de onderzoeken, de ontmoeting met eventuele broertjes en zusjes en een mooie foto met opa en oma of een prachtige foto voor op het geboortekaartje. 

 

Ik leg deze bijzondere momenten direct na de bevalling graag voor jullie vast. Al voor de bevalling kom ik bij jullie op gesprek om jullie wensen door te spreken. Zodra de bevalling is begonnen hoor ik dit graag, om mijn beschikbaarheid te garanderen.

 

Wanneer je op 8 á 9 centimeter ontsluiting zit, kom ik jullie kant op. Ik ben niet aanwezig tijdens de bevalling, maar stap binnen zodra de kleine geboren is. Als alle foto's zijn gemaakt, stuur ik vanuit huis zo snel mogelijk de eerste foto's toe.

 

Bijzondere momenten: direct na de bevalling €375,-

Pakket 3 = Ontmoeting foto en/of film

Na de geboorte is het tijd om elkaar te leren kennen. En niet alleen jullie maken kennis met jullie kersverse kindje. Ook eventuele broers of zussen maken kennis met hun gloednieuwe broertje of zusje. Of kersverse opa’s en oma’s of ooms en tantes komen kijken naar hun nieuwe familielid. En stiekem kijken ze natuurlijk alvast op wie de nieuwe aanwinst het meeste lijkt.

 

Die eerste ontmoeting met elkaar is zo waardevol om vast te leggen op beeld! Het zijn beelden, maar vooral momenten, om te bewaren. En daarom heb ik iets moois voor jullie. Ik fotografeer en/of film deze momenten, ik leg alle emoties vast op beeld en maak daar een prachtig filmpje van.

 

Jullie kiezen muziek bij de beelden en zo ontstaat er een bijzondere ontmoetingsfilm. Een film waarin de eerste ontmoetingen van jouw kleintje met de wereld om hem of haar heen zichtbaar zijn. Een film waarmee je die bijzondere momenten kunt koesteren, terugkijken. Beelden waarmee je later, als je kleintje groot is, kunt laten zien hoe bijzonder het was toen anderen hem of haar voor het eerst ontmoetten.

 

Hoe werkt het?

Het filmen en/of fotograferen van de eerste ontmoeting vindt plaats binnen de eerste 48 uur. Dit kan zowel thuis als in een ziekenhuis. 

 

Ontmoetingsfilm: Binnen 48 uur na de geboorte €150,- 

Keuze uit foto en/of film + keuze uit muziek en/of stemgeluid 

Waarom kiezen voor mij?

* Jullie focussen 100% op de bevalling.

* Ik breng de bevalling respectvol in beeld.

* Loopt het onverwacht anders? Ik zorg voor de foto’s.

* Jullie genieten optimaal van het kleine wonder.

* Je ontvangt een herinnering voor het leven.

* Altijd een intakegesprek, dus kennismaken vóór de bevalling.

* Foto’s digitaal aangeleverd via WeTransfer.

* Dit alles voor een aantrekkelijke prijs!