Ontmoeting

Na de geboorte is het tijd om elkaar te leren kennen. En niet alleen jullie maken kennis met jullie kersverse kindje. Ook eventuele broers of zussen maken kennis met hun gloednieuwe broertje of zusje. Of kersverse opa’s en oma’s of ooms en tantes komen kijken naar hun nieuwe familielid. En stiekem kijken ze natuurlijk alvast op wie de nieuwe aanwinst het meeste lijkt.

 

Die eerste ontmoeting met elkaar is zo waardevol om vast te leggen op beeld! Het zijn beelden, maar vooral momenten, om te bewaren. En daarom heb ik iets moois voor jullie. Ik fotografeer en/of filmen deze momenten, ik leg alle emoties vast op beeld en maak daar een prachtig filmpje van.

 

Jullie kiezen muziek bij de beelden en zo ontstaat er een bijzondere ontmoetingsfilm. Een film waarin de eerste ontmoetingen van jouw kleintje met de wereld om hem of haar heen zichtbaar zijn. Een film waarmee je die bijzondere momenten kunt koesteren, terugkijken. Beelden waarmee je later, als je kleintje groot is, kunt laten zien hoe bijzonder het was toen anderen hem of haar voor het eerst ontmoetten.

 

Hoe werkt het?

Het filmen en/of fotograferen van de eerste ontmoeting vindt plaats binnen de eerste 48 uur. Dit kan zowel thuis als in een ziekenhuis. 

 

Ontmoetingsfilm: Binnen 48 uur na de geboorte €150,- 

Keuze uit foto en/of film + keuze uit muziek en/of stemgeluid

 

Hoe werkt het?

Het filmen en/of fotograferen van de eerste ontmoeting vindt plaats binnen de eerste 48 uur. Dit kan zowel thuis als in een ziekenhuis. 

 

 

Kosten €150,-

-Circa 60 minuten leg ik jullie moment vast

- Minimaal 25 foto's digitaal via WeTransfer & een filmpje naar wens besproken

- De foto's & het filmpje ontvang je binnen 3 dagen

 

Algemene informatie

 *Ik reken reiskostenvergoeding vanaf mijn woonadres (Nunspeet)

*De foto's ontvang je binnen 7 dagen

 

Extra opties:

* De beelden ontvangen op usb (+€9.95)