Geboortefotografie

Reportage Geboorte pakket 1

De geboorte van je kindje is één van de intiemste momenten van het leven. Het is hard werken om jouw kindje in je armen te sluiten. Bij de bevalling maak je als vrouw kennis met de oerkracht van je lijf. Wij leggen jouw kracht en jullie liefde voor elkaar en voor jullie kindje graag vast. De bevalling, de kennismaking met jullie kleine prins of prinses, het doorknippen van de navelstreng, het weegmoment: al die eerste momenten worden gefotografeerd. Het resultaat is een prachtige, respectvolle reportage, waarin je de emotionele reis terugziet die je afgelegd hebt om dit prachtige wonder in je armen te houden. In de zwangerschap vindt een intakegesprek plaats. We wisselen contactgevens uit, spreken af wanneer wij gebeld worden en zetten jullie wensen op papier. De geboortereportage is inclusief de reportage 'Bijzondere Momenten'.

 

Wat: Geboortereportage

Wie: Emily of Berdina

Kosten: €450,-

Resultaat: Foto's aangeleverd via WeTransfer


Reportage Bijzondere Momenten pakket 2

Wij stappen binnen zodra jullie kleintje op de wereld is. Na de bevalling begint het leven met je kindje. De eerste kennismaking is onvergetelijk: een warm lijfje in je armen, oogjes die voor de allereerste keer aankijken, het kindje dat je al kent, maar nu voor het eerst ziet. Jullie maken in alle rust kennis met elkaar, wij leggen jullie emoties vast. Ook de eerste momenten met broertjes, zusjes of grootouders kunnen wij vastleggen. In de zwangerschap vindt er een intakegesprek plaats. We wisselen contactgegevens uit, spreken af wanneer wij gebeld worden en zetten jullie wensen op papier.

 

Wat: Reportage Bijzondere Momenten

Wie: Emily of Berdina

Kosten: €375,-

Resultaat: Foto's aangeleverd via WeTransfer

Waarom kiezen voor een geboortefotograaf van Mooiste Momenten Fotografie?

  • Jullie focussen 100% op de bevalling.
  • Wij brengen de bevalling respectvol in beeld.
  • Loopt het onverwacht anders? Wij zorgen voor de foto’s.
  • Jullie genieten optimaal van het kleine wonder.
  • Je ontvangt een herinnering voor het leven.
  • Altijd een intakegesprek, dus kennismaken vóór de bevalling.
  • Altijd een back-upfotograaf beschikbaar.
  • Foto’s digitaal aangeleverd via WeTransfer.
  • Dit alles voor een aantrekkelijke prijs!

Hoe werkt het?

In de zwangerschap vindt er een intakegesprek plaats. We maken kennis, wisselen contactgegevens uit, spreken af wanneer je ons belt en we leggen jullie wensen vast. Als de bevalling aanstaande is, houd je ons op de hoogte van de ontwikkelingen. Wij staan stand-by en haken op tijd aan!

Berdina & Emily