Mooiste Momenten fotografie legt jouw bijzondere momenten vast op foto en/of video.

Hieronder vertellen we je hoe je een afspraak maakt en wat je kunt verwachten.

Wij werken zijn tweeën ieder in onze eigen omgeving. Iedere fotograaf heeft een eigen stijl van fotograferen en natuurlijk ook een eigen manier van werken. Kijk daarom eerst welke fotograaf het beste bij jullie past. 

Snuffel in het portfolio, lees de recensies en kijk waar de fotograaf vandaan komt. Zo vindt je de perfecte fotograaf voor jouw reportage.

Afspraak maken

Ontdekt welke fotograaf het beste bij jou/jullie wensen past? Dan is het tijd voor het maken van een afspraak met jouw fotograaf. Dit kan op twee verschillende manieren. 

  1. Online - via ons online agendasysteem plan je direct een datum. De fotograaf neemt binnen 3 werkdagen contact met je op via e-mail*. Hierin vraagt zij naar jullie eventuele wensen en spreekt een locatie met je af. 
  2. Contactformulier - heb je nog vragen? Neem dan contact op via ons contactformulier. Zo kun je eerst nog overleggen en je vragen stellen, voor je een definitieve datum afspreekt.

Staat jullie gewenste datum niet online in het agendasysteem? Je mag altijd een bericht sturen via het contactformulier om te vragen naar de mogelijkheden. 

 

*Liever telefonisch contact? Geef dit gerust aan in het bericht of opmerking.

De afspraak staat, en nu?

Je hebt een afspraak ingepland of het contactformulier ingevuld. Binnen 3 werkdagen ontvang je een reactie op de aanvraag. In deze reactie vragen we naar je wensen, bespreken we de locatie en de extra opties die wij aanbieden. Ook geven we antwoorden op je gestelde vragen.

Je ontvangt uiteindelijk een bevestigingsmail met daarin de adresgegevens voor de shoot, de betalingsinformatie, kledingtips en we geven wat adviezen waar je rekening mee kan houden. Voor de afspraak plaatsvindt, krijg je via ons agendasysteem een herinneringsbericht.

Het is zover, we gaan shooten!

We verzamelen op de afgesproken locatie. Voor we beginnen vragen wij naar jullie wensen. Wil je geposeerde foto's of liever spontane foto's? Wat heb je in gedachten? We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. Hoe lang we bezig zijn is afhankelijk van het gekozen pakket, maar vaak nemen we ruim de tijd. 

Kom op tijd. Op onze werkdag plannen wij uiteraard meerdere shoots. Wij willen de juiste foto's maken zonder steeds met de tijd bezig te zijn. Dit kan als je op tijd aanwezig bent. Zijn jullie 15 minuten na aanvang nog niet aanwezig en is er niet gebeld, vertrekt de fotograaf. 

Na de fotoshoot

Binnen 14 dagen ontvang je een online fotogalerij met daarin alle foto's. Deze foto's zijn voorzien van een watermerk. Je kunt nu de foto's kiezen die je graag wilt bestellen. Het aantal foto's staat vermeld in het door jou gekozen pakket. Wil je meer foto's afnemen? Dat begrijpen wij helemaal! Deze kun je dan ook nabestellen.

Na het maken van je keuze ontvang je de gekozen foto's via een downloadlink. 

Overzicht extra mogelijkheden & kosten

·       Filmopnames tijdens de reportage, inclusief door jou gekozen muziek of een zelf ingesproken voice-memo is beschikbaar tegen een extra bedrag van €30,-

·       Voor een afspraak op een zaterdag, zondag of feestdag geldt een weekendtoeslag van  €10,-

 

·       De reiskostenvergoeding wordt gerekend vanaf de woonplaats van de fotograaf en bedraagt €0,35 per kilometer. 

Extra opties voor het nabestellen van foto's

Brons

10 foto's voor €17.50

Zilver

20 foto's voor €30,-

Goud

Alle foto's voor €37.50

USB

alle beelden op usb €14,99