Portfolio Emily

Met zwangerschapsverlof tot maart 2022. 

Ik ben Emily (25), geboren in Nunspeet en daar nog steeds woonachtig. Samen met mijn man, zoontje en twee honden vormen wij een gezin. Ik kocht mijn eerste camera en op iedere vrij moment oefende ik om beter te worden.

 

Mooiste Momenten Fotografie is echt een team. We helpen elkaar waar nodig en kunnen op elkaar rekenen bij bijvoorbeeld ziekte. Ik doe al ruim zes jaar geboortefotografie en mocht inmiddels meer dan honderd geboortes vastleggen. Ook bij de geboortefotografie kan ik terugvallen op mijn collega’s. Mijn focus van het fotograferen is in het moment zelf vastleggen wat zich daadwerkelijk afspeelt. Ik wil de emotie voelen en met mijn foto’s het verhaal kunnen vertellen. Ook doe ik steeds meer met videografie, waardoor ik een combinatie kan aanbieden die het nog completer maakt.

 

Geregeld vragen mensen mij voor verdrietige opdrachten, zoals een laatste, gezamenlijke fotoshoot of het fotograferen van een (kinder)uitvaart. Juist op die momenten kan ik met mijn camera van betekenis zijn. Dat maakt het dankbaar werk en het zorgt ervoor dat ik dit met heel mijn hart kan doen. Naast mijn bedrijf ben ik als vrijwilligster werkzaam voor stichting Still.

 

Ik werk op maandag, woensdag en in het weekend. Wil je meer informatie over een fotoshoot? Stuur ons gerust een berichtje. Zie ik je binnenkort voor mijn camera? Ik fotografeer jullie met alle liefde!


Graag laat ik jullie mijn portfolio zien!