Portfolio Katja

Hoi! Mijn naam is Katja en in februari 2019 startte ik echt met fotograferen. Fotografie boeit me van jongs af aan al. Elk kind had zijn of haar iPod en Nintendo volstaan met spelletjes. Ik niet. Ik maakte er foto's mee en mijn iPod stond vol met apps om de foto's te bewerken. Dit vond ik zo leuk om te doen!
Eenmaal geslaagd voor de middelbare school twijfelde ik tussen de opleidingen fotografie en dierverzorging. Ik koos voor het laatste. En zonder spijt, want dieren zijn absoluut mijn passie! Toch knaagde die liefde voor fotografie nog aan me. In februari 2019 kocht ik een camera en vanaf dat moment verdiepte ik me in dierenfotografie. Inmiddels fotografeer ik ook stelletjes, vriendinnen en schiet ik portretten, maar dierenfotografie blijft mijn favoriet.
Door het volgen van workshops en veel oefenen in de praktijk heb ik inmiddels de nodige kennis van fotografie en heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld. Mijn doel? Mensen verblijden met mooie foto's en hen terug laten kijken op een mooie herinnering met en van hun dierbaren!

Graag laat ik jullie mijn portfolio zien!