Portfolio Wendy

Hoi, ik ben Wendy en ik woon op een mooi plekje net buiten Dronten. Naast mijn werk op een paardenbedrijf is fotografie mijn grote passie. Ik vind het heerlijk om in de natuur rond te struinen op zoek naar mooie beelden. Naast natuur fotografeer ik ook graag mens en dier. Ik vind het bijzonder om de band tussen mensen of tussen mens en dier vast te leggen! 

 

Veel mensen vinden het vervelend om op de foto te gaan. Ze zijn onzeker over hun uiterlijk of weten niet hoe ze moeten poseren. Een fotoshoot met dierbaren wordt uitgesteld, maar achteraf is er spijt omdat er geen mooie foto’s zijn uit een bepaalde periode of men staat nergens samen op de foto. Misschien herken je het wel. Zonde en nergens voor nodig! Ik probeer je voor mijn camera zoveel mogelijk op je gemak te stellen en de juiste aanwijzingen te geven, maar ik laat je vooral jezelf zijn.

 

Heel tof om nu ook deel uit te mogen maken van het team van Mooiste Momenten Fotografie, fijn om ideeën uit te kunnen wisselen en van elkaar te leren! Hopelijk mag ik jullie snel ontmoeten en op de foto zetten! Vragen? Aarzel niet en stel deze gerust aan ons.


Graag laat ik jullie mijn portfolio zien!