Laat ons weten wat uw ervaring is met Mooiste momenten fotografie

Commentaren: 7
 • #7

  Djamilla beukers (zondag, 26 juli 2020 10:53)

  we hadden onze new born shoot bij berdina heel fijn. Ze was geduldig en gaf leuke tips qua poseren. Ook was ze lief voor broer en zus. Ook hadden we een cake smash bij desiree dat was ook heel geslaagd. Ze bleef fotos maken van alle dingen die onze jarige job deed! Ik ben zeker enthousiast over de fotografen en dit bedrijf! Ga zo door dames!

 • #6

  Margriet van't veld (zondag, 26 juli 2020 08:15)

  Ik ben ontzettend te vrede met mooistemomentenfotografie, ik heb al meerdere shoots gedaan, alleen, met mn zoontje en met mn hondje en alles is wérkelijk prachtig geworden! Ze nemen ook de tijd voor je en zijn heel erg vriendelijk

 • #5

  Corry (zaterdag, 25 juli 2020 17:52)

  Newborn shoot:
  Vorige week is onze dochter geboren. Die zelfde dag is Emily nog langs geweest (in overleg) om foto's te maken. Prachtige foto's van ons gezinnetje. En wat deed Emily het fijn. Hield rekening met onze 2 jongens, gaf hun duidelijke aanwijzingen en pakte op de juiste momenten door. Echt een topper! Bedankt!

 • #4

  Angela van den Os (zaterdag, 25 juli 2020 17:08)

  Toen onze derde zoon geboren werd hebben wij een newborn lifestyle shoot gehad bij ons thuis met Berdina als fotografe. Het was echt geweldig, goede sfeer, rust en de foto’s zijn zo enorm mooi geworden! Ik geniet nog dagelijks van de foto’s. Een echte aanrader!

 • #3

  Familie Tichelaar (zaterdag, 25 juli 2020 13:05)

  Mooie mensen die mooie momenten vastleggen♡ al meerdere keren voor de lens mogen staan, en wat is het dan fijn om iemand te ontmoeten met enthousiasme voor wat ze doen. Op de juiste manier aanwezig zijn, en altijd klaar voor een praatje en grap. Wij zijn blij met onze mooiste momenten die jullie hebben gevangen op beeld!

 • #2

  Marieke (zaterdag, 25 juli 2020 11:35)

  Op 28 juni heeft Jasmijn een familie fotoshoot met ons gedaan. Een hele prestatie om 3 jongens onder de 4 jaar leuk erop te zetten, samen met de rest van de volwassenen. We zijn heel erg blij met het resultaat en de foto's hebben een mooie plek gekregen bij verschillende familieleden thuis. Dankjewel Jasmijn.

 • #1

  Familie Halman (zaterdag, 04 juli 2020 16:36)

  Al diverse keren voor de camera mogen staan. Mini familie, honden, zwangerschap, geboorte van onze tweede zoon, cakesmash. Altijd super leuke mooie foto's. Altijd waardevolle mooie herinneringen voor later. Wij blijven bij jullie terug komen. �