Recensies

Voor iemand die normaal liever zelf achter de camera staat... Was dit een hele uitdaging! Maar door de humor van Emily lukte het. Ze nam de tijd en had veel leuke ideeën. Ook de samenwerking een tijd terug was erg leuk. Emily houd van nieuwe dingen. Ze ziet ze als kansen en uitdagingen! Ga zo door toppertje! x Dees 


Wij hebben de fotoshoot super leuk ervaren. Werd gevraagd of er wensen waren en werd ook adviezen gegeven. De fotograaf die ik had liet de hond eerst helemaal met rust, zodat de hond aan haar kon wennen. Zij liet de hond op haar af komen, i.p.v. dat zij gelijk op de hond af stapte. Dit vond ik echt top van haar. Iemand die goed weet hoe je met honden moet om gaan.

Ik ben super blij met het resultaat (dit is 1 van de 21 foto's) nooit verwacht dat ik zoveel toegestuurd kreeg. Ik heb jullie al aan aantal keren aangeraden aan mensen. En weet van 4 personen dat zij ook al bij jullie geboekt hebben.


Echt een aanrader! Inmiddels hebben we al 3 shoots gedaan bij Mooiste Momenten Fotografie en staan er nog meer op de kalender! 

Onze eerste kennismaking was voor mijn zwangerschapshoot, een wel heel uitgebreide shoot met hoge verwachtingen; met verschillende outfits en locaties en wauw wat waren we blij en verrast met het resultaat! Dit smaakte naar meer! Door de prettige samenwerking met Emily kozen we ook voor geboortefotografie, in eerste instantie gingen we voor pakket 2; na de geboorte foto’s maken maar gelukkig met op tijd hebben we de gok gewaagd voor pakket 1; van A tot Z je geboorte in beeld en wat zijn we daar blij mee! Het vooroordeel dat je deze foto’s niet wilt zien is onzin! Alles is zo smaakvol, puur en teder vastgelegd! En je denkt natuurlijk dat je last hebt van haar aanwezigheid, of van het geklik van de camera of dat ze op je neus staat; NEE helemaal niet! Ze is onzichtbaar aanwezig en een helpende hand waar nodig! Hulp inroepen, beschuit smeren tot douchen; niets is haar te gek! 

Na de geboorte van onze zoon Jaxx hebben we ook een newbornshoot gedaan bij ons thuis, Jaxx was toen 2 weken en 5 dagen jong en het was heel relaxed en fijn om te doen! Ze is heel teder en ervaren! Wederom zijn er prachtige plaatjes geschoten waar de emotie van af straalt. 

‘Een foto zegt meer dan 1000 woorden’, zeker als ze gemaakt zijn door het team van Mooiste Momenten Fotografie!


Deze knappe man heeft Rianne op de foto gezet, we vonden het erg leuk, alles ging heel rustig en kalm het voelde meteen goed.


Wij hebben al zoveel foto's laten maken door Emily. Zowel onze zwangerschappen, geboortes en newbornshoots zijn door haar vastgelegd en afgelopen najaar hebben we een hilarische familishoot gehad. Alles is altijd mogelijk en Emily heeft alle geduld van de wereld met kinderen!


Emily heeft van al onze bijzondere momenten in ons leven foto's gemaakt: aanzoek bruiloft, bekendmaking zwangerschap, bevalling, newborn, cake smash, familieshoot etc. Wij zijn super blij met de foto's, ze vraagt naar wat je wilt, wat je prettig vind en wat je juist niet wilt. Sommige foto's die ze heeft gemaakt staan of hangen bij ons in woonkamer waardoor wij er elke dag nog van kunnen genieten. Ze heeft een enorme groei door gemaakt met 5 jaar geleden en nu en ben trots op haar! En er zullen nog heel veel foto shoots volgen


Dankzij tips van vrienden hebben wij een shoot bij mooiste momenten geboekt voor een lifestyle newbornshoot. 

Jasmijn kwam foto’s bij ons maken. Ze luisterde goed naar onze wensen en heeft prachtige foto’s gemaakt! Ons middelste meisje wilde niet op de foto. Toch heeft Jasmijn mooie plaatjes vast weten te leggen met haar erbij! We zijn er erg blij mee!


Wat een geweldige service. Professionele foto’s. Rianne je hebt het geweldig gedaan. Dank je wel Wij zijn superblij met de foto’s. 

Grtjes, 

Jane 


Om onze 5 kinderen leuk op de foto te krijgen is een dingetje. Of ze denken daar heb je haar weer met 'kom op jongens even allemaal op de foto' of er is er altijd wel één die er net niet leuk op staat.

Een onbegonnen zaak dus.

Dus werd het weer eens tijd om ze alle 5 voor de lens van een professionele fotograaf te krijgen.

Eind juni een fotoshoot gepland bij Rianne. Het was een mooie dag en de foto's werden genomen op 't strand van Zeewolde. Ze stonden niet te springen om op de foto te gaan maar eigenlijk waren ze al snel overstag en werd de sfeer ontspannender. Er werden er allerlei leuke poses en plekjes bedacht.

Achter de schermen zag het er al heel erg leuk uit, dus wij waren erg benieuwd naar hoe de foto's geworden waren. Al snel kregen wij ze toe gestuurd en wat waren ze mooi! Een mooie collage hangt bij ons aan de muur, de opa's en oma's zijn ook verblijd met een mooie foto aan de muur en zelf zijn ze ook trots op de mooie foto's en hebben ze alle 5 een album met de foto's gekregen. Een super geslaagde fotoshoot dus! 

Volgend jaar kijken of ik ze weer zo ver krijg om te poseren😊

Nicole 


Social media

Voorwaarden

Contactgegevens


Plaats: Nunspeet

Telefoonnummer: 0682680522

Email: info@mooistemomentenfotografie.nl