Videografie

Ik ben Mellanie, 27 jaar jong en ik woon in Oldebroek. Mijn passie voor videografie zit er al van jongs af aan in. Sinds de komst van mijn zoontje is mijn passie voor videografie alleen maar gegroeid.

 

In juli 2020 hakte ik de knoop door en ben ik voor mezelf begonnen. In september 2020 startte ik bij Mooiste Momenten Fotografie. Het is heel fijn om samen te werken in een team en elkaar te helpen en steunen waar nodig.

 

Ik maak veel verschillende video's. Mijn motto is daarom ook: 'Alles is bespreekbaar en daardoor is veel mogelijk.' Zie ik jou binnen kort voor mijn camera?

 

Een foto zegt meer dan duizend woorden,

een video zegt meer dan duizend foto's.

Extra service

Er zijn heel veel mogelijkheden! Naast het filmen zelf monteer ik bijvoorbeeld ook video's die niet door mij zijn gemaakt. Lever je losse filmpjes bij mij in en ik maak er iets moois van. Ook bieden we de mogelijkheid aan om oude videobanden om te zetten naar digitale bestanden. Je hebt ze vast wel liggen, die oude videobanden, maar je kunt er niks meer mee. Wacht niet langer met digitaliseren, zodat je weer kunt genieten van de mooie beelden van vroeger! Door de jaren heen worden de videobanden steeds slechter. Voorkom het verslechteren van dierbare beelden en laat ze digitaliseren!