Videografie

Ik ben Mellanie, 27 jaar jong en ik woon in Oldebroek. Mijn passie voor videografie zit er al van jongs af aan in. Sinds de komst van mijn zoontje is mijn passie voor videografie alleen maar gegroeid.

 

In juli 2020 hakte ik de knoop door en ben ik voor mezelf begonnen. In september 2020 ben ik bij Mooiste Momenten Fotografie gekomen. Het is heel fijn om samen te werken in een team en elkaar te helpen en steunen waar nodig.

 

Ik maak veel verschillende video's. Mijn motto is daarom ook: 'Alles is bespreekbaar en daardoor is veel mogelijk.' Zie ik jou binnen kort voor mijn camera?

 

Een foto zegt meer dan duizend woorden,

 

een video zegt meer dan duizend foto's.

Extra service

Er zijn heel veel mogelijkheden! Naast het filmen zelf monteer ik ook video's die niet door mij zijn gemaakt. Lever je losse filmpjes bij mij in en ik maak er iets moois van. Ook bieden we een mogelijkheid aan om oude video banden om te zetten naar digitale bestanden. Je hebt ze vast wel liggen videobanden, maar je kunt er niks mee. Wacht niet langer met ze te laten digitaliseren, zodat je weer kunt genieten van de mooie beelden van vroeger. Voorkom het verslechteren van de banden. Door de jaren heen worden de banden steeds slechter. Dit zou toch zonde zijn! Er zitten vast mooie dierbare beelden tussen.