Videografie

Alle videoreportages zijn te boeken in combinatie met een fotoreportage! 

Boekt u een foto- en een videoreportage bij ons dan ontvang je 25% korting!


Videografie familie, kind(eren) of vriend(inn)en

Je gezin verandert elk moment van het jaar en wat is er dan leuker dan dit een aantal keer per jaar vast te leggen? Foto's zijn prachtig, maar bewegende beelden laten nog meer zien hoe jullie zijn. Laat jullie tijdens een shoot dus ook vastleggen op video!

 

Er zijn een aantal verschillende opties:

 

Max. 2 personen, 45 minuten fotoshoot

en 1 minuut filmpje €35

Max. 5 personen, 45 minuten shoot

1 tot 1,5 minuut filmpje €50

Max. 10 personen, 45-60 minuten shoot

1,5 tot 2 minuten film €75

Videografie liefdeskoppel of zwangerschap

 

Een band tussen twee mensen is heel bijzonder om vast te leggen. Ik leg jullie liefde graag vast op beeld, met of zonder kleintje op komst.

 

45 minuten fotoshoot

en filmpje van 1,5 tot 2 minuten

kosten € 50,-


Newborn videografie

Voor je het weet is je kleintje groot! Knuffel met je kindje in jullie eigen omgeving en wij leggen deze leuke herinneringen vast. Een badritueel,  voeding, op bed of een leuke andere interactie zorgen voor spontane en lieve beelden. 

 

De opnames duren ongeveer 2 uur. Je ontvangt een 2-3 minuten durend filmpje en de kosten zijn € 80,-

Bedrijfsfilm

Heb je een eigen bedrijf en wil je graag aan de mensen laten zien wat je doet of verkoopt? Laat dan een mooie bedrijfsfilm maken! In een samengevat filmpje van jou bedrijf bereik je heel veel klanten. Mensen vinden het leuk om te zien wat je doet en verkoopt. 

 

De opnames duren ongeveer 1 tot 1,5 uur. Je ontvangt een 1-2 minuten durend filmpje en de kosten zijn € 75,-


Geboortevideografie

De geboorte van je kindje is een van de intiemste momenten van het leven. Je werkt hard om jouw kindje in je armen te sluiten. Als vrouw maak je kennis met de oerkracht van je lijf. Wij vangen met onze lens jouw kracht en jullie liefde voor elkaar en voor jullie kindje.

Je boekt een filmreportage al vanaf €50,-

Bruidsvideografie

De mooiste dag van je leven verdient naast prachtige foto's ook de mooiste gebeurtenissen op bewegend beeld. Je bruiloft is een dag waar je nog regelmatig op terug wilt kijken. Je boekt al een filmreportage vanaf €95,-

 


Extra service

Er zijn heel veel mogelijkheden! Naast het filmen zelf monteer ik bijvoorbeeld ook video's die niet door mij zijn gemaakt. Lever je losse filmpjes bij mij in en ik maak er iets moois van. Ook bieden we de mogelijkheid aan om oude videobanden om te zetten naar digitale bestanden. Je hebt ze vast wel liggen, die oude videobanden, maar je kunt er niks meer mee. Wacht niet langer met digitaliseren, zodat je weer kunt genieten van de mooie beelden van vroeger! Door de jaren heen worden de videobanden steeds slechter. Voorkom het verslechteren van dierbare beelden en laat ze digitaliseren!

Bekijk hier meer over videografie :