Videografie

Alle video reportages zijn te boeken in combinatie met een fotoreportage! 

Boekt u een foto en een video reportage bij ons dan ontvangt u 25% korting!


Videografie Familie, kind(eren) of vriend(inn)en

Je gezin kan elk moment van het jaar veranderen en hoe leuk is het om dit vast te leggen een aantal keer per jaar. Naast leuke foto's van je gezin kunnen bewegende beelden heel veel zeggen over hoe je bent en hoe mooi de dag is dat jullie samen vast gelegd worden. Er zijn een aantal verschillende opties:

 

Max. 2 personen, 45 minuten fotoshoot

en 1 minuut filmpje €35

Max. 5 personen, 45 minuten shoot

1 tot 1,5 minuten filmpje €50

Max. 10 personen, 45-60 minuten shoot

1,5 – 2 minuten film €75

Videografie Liefdes koppel of zwangerschap

 

Een band tussen 2 mensen is heel bijzonder om vast te leggen of dit nou wel of niet met een kleintje op komst is graag leg ik jullie liefde vast op beeld.

 

45 minuten fotoshoot

en filmpje van 1,5 tot 2 minuten

kosten € 50,-


Newborn videografie

Voor je het weet is je kleintje weer groot! Daarom is het super leuk om in je eigen omgeving je kindje te knuffelen en wij leggen deze leuke herinneringen vast. Een badritueel,  voeding, op bed of een leuke andere interactie zorgen voor spontane en lieve beelden. 

 

De opnames duren ongeveer 2 uur u ontvangt een 2-3 minuten durend filmpje en de kosten zijn € 95,-

Bedrijfsfilm

Heb je een eigen bedrijf en wil je graag aan de mensen laten zien wat je doet of verkoopt? Laat dan een mooie bedrijfsfilm maken! In een samengevat filmpje van jou bedrijf bereik je heel veel klanten. Mensen vinden het leuk om te zien wat je doet en verkoopt. 

 

De opnames duren ongeveer 1 tot 1,5 uur u ontvangt een 1-2 minuten durend filmpje en de kosten zijn € 75,-


Geboortevideografie

De geboorte van je kindje is één van de intiemste momenten van het leven. Je werkt hard om jouw kindje in je armen te sluiten. Als vrouw maak je kennis met de oerkracht van je lijf. Wij vangen met onze lens jouw kracht en jullie liefde voor elkaar en voor jullie kindje.

Je boekt een filmreportage al vanaf €50,-

Bruidsvideografie

De mooiste dag van je leven verdient naast prachtige foto's ook de mooiste gebeurtenissen op beeld. Je bruiloft is een dag waar je nog regelmatig op terug wilt kijken. Je boekt al een filmreportage vanaf €95,-