Wie is het gezicht achter Mooiste Momenten?

Ik ben Emily, geboren en getogen in het mooie dorpje Nunspeet. Daar woon ik samen met mijn lieve vriend, 2 prachtige kindjes & 2 trouwe viervoeters.

 

Mij vind je elke dag buiten, ik ga graag de natuur in. Wandelen met de honden, op avontuur met de kindjes of met mijn camera op zoek naar unieke creaties: dat is voor mij ontspannen!

 

Ik heb (uiteraard) veel passie voor fotografie en inmiddels voel ik die passie ook voor film. Bewegende beelden zijn echt een aanvulling op het vastgelegde moment. Die liefde voor fotografie zat er al vroeg in. Als tiener leende ik vaak de camera van de buurman en ging dan met vriendinnen op pad. Al gauw wilde ik mijzelf ontwikkelen en volgde ik cursussen. Ik mocht veel leren van collega-fotografen en zo groei ik nog steeds.

 

Als vrijwilligster fotografeerde ik voor Stichting Still. Pittig, maar ook heel waardevol en mooi werk, dat ik met heel mijn hart deed. Ik mocht ouders een blijvende herinnering geven door kostbare foto's te maken, zichtbaar maken dat er naast verdriet ook heel veel trots en liefde is.

 

Afgelopen jaren zag ik regelmatig hoe het leven zo plotseling kan veranderen. Hoe iets kleins zo drastisch om kan slaan en dan is het soms zomaar ineens al te laat. Ik roep dan ook vaak: 'Doe elk jaar een fotoshoot!' Waarom? Dan heb je recente beelden van de mensen die belangrijk voor je zijn. Veel mensen zie ik dan ook jaarlijks voor mijn camera terug, ontzettend leuk. Ik bouw een band op met hen en de kind(eren) herkennen mij direct.

 

En verder? Spontaan, open en eerlijk. Ik houd van een grapje. Kan ook heel serieus zijn, maar wel met een lach. Wie weet zie ik je een keer voor mijn camera! Het lijkt mij ontzettend leuk.

Bekijk hier mijn portfolio

Groeps & Familie

Lifestyle Newborn

Zwangerschap

Lifestyle